Wanties

2014

Högst upp på min önskelista just nu är en ringbrynja. Har spanat in några på e-bay men den här är helt klart min favorit!
Perfekt nu när hösten smyger sig på och man ska sitta inne och mysa med katten som inte förstår hur man drar in klorna. Den här skyddar säkert hur bra som helst!
 


Konkret fakta.

2014

Jag är helt sinnes på att laga mat. Den godaste maten lagas av mig (blir alldeles hungrig av att skriva det här) och det näst bästa är att den inte innehåller djurkadaver. Det bästa är naturligtvis smaken.
Godhjärtad som jag är delar jag då och då med mig av mina välsmakande kreationer genom att ange ett slags recept här. Mått och sådant är något jag undviker, "efter behag" är ofta nyckelordet. Med andra ord är recepten något av ett IQ test för er som vill pröva.
Såhär har det sett ut ibland på tallriken:


#Selfie

2014

Här är mitt fejs höll jag på att skriva men det stämmer ju verkligen inte alls. Här är mitt hår, nog så intressant tycker somliga. Dessa somliga har vanan att traska rakt fram mot mig och helt respektlöst dra i en dread. Om man först frågar och sedan inte drar så jävla hårt så är det naturligtvis helt okej att beundra mitt svall, men förvånansvärt många har inte riktigt greppat det här med personligt space och integritet. Frågan är; om människor tappar fattningen angående vett och etikett i överväldigandet av min frisyr, eller om det helt enkelt är människor som från början saknar sådan uppfattning som lockas till att närma sig mig.
Kort sagt: Ta inte på mitt hår utan att fråga, det är sjukt respektlöst och jag förtjänar annars oändlig respekt. Jag är ju Kung.