Hatkärlek

2014

Panduro har så många fina grejer som jag behöver i mitt liv men jag har inte så många slantar. Jag dör en smula inombords när jag ser alla pärlor, berlocker, snören och annat fint som jag verkligen inte borde lägga mina pengar på. Men det är ju så jävla najs att vara självdestruktiv.
 


En sån där inspo

2014

Till helgen är min lömska plan att spatsera längs Göteborgs fuktiga stenbelagda gator i svarta klackar (inte för fuktigt hoppas jag för då kommer jag att ramla) och en fladdrande kappa som jag ännu inte äger. Visserligen behöver en person som jag inga extra tillbehör för att folk ska inse min storhet men en lång jacka som fladdrar respektingivande i fartvinden när jag går med stolta och målmedvetna steg får mig att känna mig riktigt ball. "UR VÄGEN, DÖDLIGA" säger min kappa och omvärlden lyder.
Jag vill också bära mystiska smycken, ha en märklig färg på håret och verka lite farlig.


Jag har en häst

2014

Och det är en rackarns fin häst ska ni veta, den finaste som finns om man ska vara helt korrekt faktiskt. I söndags var jag och min fina häst iväg på tävling och det gick finemang. Eye Of The Tiger är från och med nu vår låt. Om du faktiskt på allvar är intresserad av mitt fina liv med min fina häst så kan du gå in och läsa på min fina hästblogg om hur det gick. ecoequus.blogg.se heter den.