Enchanted Forest

2014

Det är namnet på min nya hårfärg som egentligen är mycket grönare i verkligheten. En hårfärg som jag valde till stor del på grund av det fina namnet, en hårfärg som skapade total kalabalik bland förskolebarnen under samlingen på jobbet. En hårfärg som inte är lika snygg som den gamla men som jag nog snart vänjer mig vid.
Jag känner mig mystisk.


Tillbaka

2014

Regnet smattrar mot rutan i vanlig ordning här i Göteborg och bussarna väsnas utanför fönstret. Landsbygdsidyllen är långt borta och jag har på en förmiddag träffat fler människor än jag gjort under flera dagar i sträck de senaste månaderna.
Om någon timme ska jag träffa en av de allra bästa människorna över en fika och få lite rådgivning i färgtoningarnas djungel, därefter påbörjas förvandlingen. En klar fördel med dreads är att det gör inget om det blir skitfult resultat när man färgar håret, ingen förväntar sig att det ska bli snyggt ändå.
Här är lite inspo:
 
 


Future Friday

2014

Hola Amigos!
Finner ingen större mening i att älta i det förgångna med en Throwback Thursday utan drar istället till med en Future Friday och berättar om vad som komma skall.
Inom en väldigt snar framtid tänker jag skaffa hårblekning och en spännande toning och kommer sedan att applicera detta i mitt svall enligt instruktioner på förpackningen. Därefter ska jag och min nya look stoltsera på Londons gator med tönten i mitt liv vid min sida under massivt julpynt och spendera pengar som jag inte borde på tjusiga kläder. Så det är vad framtiden har att erbjuda mig, inte så pjåkigt.