Mars och Spring Break

2016

När mars nalkades började vi bli pirriga över det beryktade Spring Break(et?) och brainstormade för att ha en tydlig plan framför oss. Det blev nog mest stormande av det hela men vi kom till slut fram till att vi ville se naturens underverk och drömde om att hajka i Zion och Grand Canyon.
För att stilla vårt hajkbegär en aning hyrde vi en bil (en stor van haha) en dag och for till närliggande bergslandskap för att vandra. Three Sisters hette det och skulle vara ganska svår terräng. "Äh, hur svårt kan det vara?" tänkte vi kaxigt. "Jävligt svårt" svarade naturen. Men fint vare!
Vardagarna fylldes med rätt mycket plugg för somliga av oss och det varvades med poolhäng och våffeldagsfirande. Månaden var väldigt fattig för min del som kanske kan ha råkat göra vissa felkalkyleringar i min ekonomi. Tur att en har en räddare i nöden i form av mamma. Min telefon beslutade sig även att försätta sig i koma och jag blev tvungen att köpa en ny, det var liksom inte helt med i beräkningen.
 
Så kom vårt efterlängtade lov och vi brummade iväg genom ökenlandskap mot nationalparkerna. Las Vegas, som vi bara körde förbi, var häftigt, Zion var makalöst vackert i sin vita skrud och dimslöja och Grand Canyon var, ah - Grand Canyon. På grund av en något besvärlig väderlek blev det varken campande (om inte sova i en bil på en campingplats räknas) eller hajkande, men efter det hela så är vi nöjda ändå.
Vid lovets slut hade april börjat och därmed tar även detta inlägg slut.