April och Finbesök

2016

Andra helgen i april var jag iväg på dagsaktiviteter som avslutade min kurs Adventure Leadership. Återigen balanserade vi på rep och stockar högt uppe i luften och ledde även några aktiviteter själva. Trevligt och sådant även om jag misslyckades totalt med delen Leap of Faith, där en ska kasta sig från en stolpe och ta tag i ett handtag högt uppe i luften. Det svåra var att ställa sig på stolpen.
 
Veckan därpå fortlöpte med skola och sådant innan vi på fredagen drog till LA i samband med att J-Town fyllde år. Där promenerade vi på Walk of Fame, var på bar med 70-talstema, hängde i Venice och fick fågelbajs i håret. En askul resa trots det sistnämnda.
 
Sedan fick vi skärpa oss lite och fokusera mer på skolan än nöjen, men det var klart inte helt otrevligt för den sakens skull.
Mot slutet av månaden fick vi finbesök i form av Julles syster Malin och hennes kompis Nicole. Vi hängde vid poolen med någon slags brunch och visade dem runt i Pacific Beach. En av dagarna åkte vi och kollade på solnedgången vid Sunset Cliffs, fint värre. Självklart visade vi upp vår överdrivet fina skola och satt en stund vid sköldpaddsdammen.
 
Allra sist i april var vi på Farewell Party hos vår tyska vän som bor i ett hus mellan havet och bukten. Där stod vi på balkongen och såg ännu en solnedgång med varsin röd plastmugg i handen.
 NAMN


 MAIL


 BLOGG
SPARA?